15 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

За девети път: Банско е „Най-добър ски курорт на България“ 

За девета поредна година Банско е отличен за „Най-добър ски курорт на България“ от най-високата инстанция в туристическата индустрия – Световните ски награди (World Ski Awards).

В онлайн състезанието се включиха над двеста курорта от пет континента, като в гласуването участваха над два милиона и половина клиенти и професионалисти в областта на туризма.

За нас е радост, чест и отговорност да поддържаме най-високото качество на услугата, която предлагаме на нашите гости. Мисля, че все повече българи оценяват това. Пистите в ски зона Банско се обработват от професионалисти, част от които работят на зимните Олимпиади! Мисля, че това е красноречив пример за качеството, което предлагаме. Освен това тази година метеорологичните условия в Пирин са отлични, а ние работим при спазване на всички противоепидемични мерки”, каза маркетинг директорът Иван Обрейков.

Световните ски награди (World Ski Awards) стартират през 2013 г., а организаторите са си поставили за цел да повишат стандартите в ски индустрията, като отличават ежегодно организациите, които са лидери в своята област. Гласовете се подават от професионалисти, работещи в ски индустрията, потребители на услугата, туроператори, агенти и медии.

Related Articles

Пускат обществената поръчка за изпълнител на новата библиотека на Варна

Открива се процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на новата Градска библиотека на Варна, информират от администрацията. Актуализирана е количествено-стойностната...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ