6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян, в местността Троянско поле, при пътя за пречиствателната станция за отпадни води в Троян.

Ще бъде извършена подмяна на съществуваща прелезна настилка от дървени траверси с еластична – тип „STRAIL” от ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“.

По време на строително-монтажните работи ще бъде ограничено преминаването на пътни превозни средства за периода от 9 часа на 30 ноември до 14 часа на 4 декември.

Поради липса на алтернативен обходен маршрут, ще бъде изграден временен несъоръжен железопътен прелез с въведено ограничение на скоростта за преминаване (20 км/ч).

В периода от 20.00 часа на 30 ноември до 7.00 часа на 1 декември ще бъде изцяло ограничено преминаването на пътни превозни средства.

Related Articles

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ