15 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Държавата ще подкрепи създаването на клиентски център за 20 млн. лв. в София Тех Парк

Министерският съвет одобри проект на Меморандум за разбирателство между правителството и „Пос Фарма“ АД за изпълнение на инвестиционен проект предвиждащ изграждането на Виртуален високотехнологичен център за контакти с клиенти в гр. София. Общият размер на инвестицията е 20 млн. лв. С осъществяването на проекта се очаква инвеститорът пряко да създаде и поддържа 50 нови работни места.

Проектът предвижда в рамките на три години да се изгради и оборудва модерен и функционален офис център в София върху терен, собственост на „София Тех Парк“, предлагащ изцяло нови услуги за българския пазар посредством разработка и внедряване на специализиран софтуер и изграждане на колцентър за нуждите на клиентите и потребителите на услугата.

Инвеститорът ще ползва насърчителни мерки, свързани със сроковете и предоставяне на административно обслужване от съответните администрации, междуведомствена работна група, финансово подпомагане за обучение за придобиване на професионална квалификация и др.

Related Articles

Над 180 фирми от Европа и Азия ще участват в Архитектурно-строителна седмица 2024

След броени дни- на 3 април се открива мащабното за строителния сектор изложение Архитектурно-строителна седмица. До 6 април в залите на Интер Експо Център...

Приключи ремонтът на Двореца на културата в Перник

Приключиха строително-ремонтните дейности по обновяването на емблематичния за Перник Дворец на културата. В реконструкцията на сградата са вложени над 4,5 млн. лв., като финансирането...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ