13 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Дискусия: Интериорни решения за детска среда и влиянието им върху най-малките

Творческа дискусия за интериора на детската стая и влиянието на подредбата върху развитието на подрастващите ще се състои днес – 23 септември от 18.30 часа в Академия „Никола Тесла“ в София.

Колко важна е детската стая за първите 7 години, как интериорът допринася за по-качествено образование и възпитава здрави, щастливи и успешни деца, как местата за игра изграждат детето и какви са устойчивите тенденции и новостите в създаването на пространства за най-малките – това са само някои от акцентите на предстоящото събитие.

Участие в него ще вземат интериорният дизайнер Яна Мечкарова, арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова, арх. Даниела Славова, гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова от НБУ, департамент „Дизайн“ и други.

Модератор на дискусията е Цветелина Бондева – креативен мениджър във Фондация „За нашите деца“.

Related Articles

Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС

На фона на охлаждането на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават да растат. Според Евростат България е на...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ