9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro, създадена от компанията, която прогнозира глобалните тенденции – WGSN, в партньорство с Китайския информационен център за текстил.“Лилавото ще се завърне като ключов цвят през 2023 г., представяйки уелнес и дигитално бягство. Ритуалите за възстановяване ще станат основен приоритет за потребителите, които искат да защитят и подобрят психичното си здраве, а „Дигиталната Лавандула“ ще се свърже с този фокус и ще повлияе благотворно върху благосъстоянието, давайки усещане за стабилност и баланс,” пишат от WGSN.

Изследванията им показват, че цветовете с по-къса дължина на вълната като „Дигитална Лавандула“, предизвикват спокойствие и ведрина. “Вече вграден в цифровата култура, ние очакваме този въображаем цвят да се слее във виртуални и физически светове,” казват още анализаторите от прогнозния екип. 

„Дигиталната Лавандула“ е успешно лансиран на младежкия пазар на стоки и продукти, а WGSN очакват той да се разшири във всички категории модни продукти през 2023 г. Според тях нюансът е идеален за аксесоари свързани с ритуали за грижа, лечебни практики и уелнес продукти. Този нюанс на лилавото ще бъде интегриран и в продуктовото фолио на компании за потребителска електроника, в обзавеждането и интериора, както и в осветителната техника за обществени сгради, офиси и дома.

Related Articles

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ