21 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Градоустройство и строителство са акценти на уебинар „Среща на бизнеса в Пловдив“

На 19 ноември от 13:30 ще се проведе онлайн дискусия (уебинар) „Среща на бизнеса в Пловдив“, информират от администрацията на Община Пловдив.

Тя ще бъде разделена на две части. В първата ще бъде обсъдено състоянието на регионалната икономика, както и сътрудничеството между образование и бизнес. Акцент на втория панел ще е градоустройство и строителство. В него ще се коментират казуси свързани с новият Общ устройствен план на Пловдив и състоянието на имотния пазар.

Във форума ще вземат участие зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, главният архитект Димитър Ахрянов, главният изпълнителен директор на „КЦМ 2000” Румен Цонев, директорът на филиала на Технически университет- София в Пловдив проф. д-р Въльо Николов, председателят на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) – Пловдив Aнна Димитрова и други.

Related Articles

Стартира информационен сайт за въвеждане на еврото у нас

Министерството на финансите стартира информационен сайт, посветен на въвеждането на еврото в България. Целта на електронната страница е да бъде полезен и сигурен източник...

С 3,5 млн. лв. доизграждат храма в Южния парк

По предложение на министър-председателя акад. Николай Денков правителството отпусна средства за доизграждането на храм „Св. вмчк. архидякон Стефан“ в Южния парк в София. Средствата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ