18 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Галерия стартира проект „Изкуство у дома“

Галерия Little Bird Place стартира нова инициатива – ART@HOME / Изкуство у дома.

Всеки ценител на съвременното изкуство може да влезе в сайта на галерията, да избере картина и екипът ще я достави до желания адрес. В рамките на три дни домакинът може да усети истинското присъствие на картината в домашна или офисна атмосфера и да я избере за подарък.

Транспортът и престоят у дома са реверанс от галерията към ценителите, които след този тридневен период могат да закупят картината или да я върнат на галерията, без никакви предварителни финансови ангажименти и обвързвания.

„Идеята е провокирана от факта, че много ценители на изкуството не могат веднага да преценят дали една картина е „тяхната“, дали е подходяща за дома или офиса им. Сега ще имат възможност да усетят по един по-близък и уютен начин изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и приятели“ – споделят от галерията пред highviewart. Така картините ще излязат от залите на галерията и ще имат нов живот в домовете и офисите на хората.

 

Related Articles

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ