13 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

В София: Младежи изрисуваха градска зона с емблематични сгради и архитектурни обекти

Инициатива под надслов “Нашата столица през очите на децата от „Изгрев“ даде възможност младежи да рисуват емблематични сгради и архитектурни обекти на обособени пространства в района.

Акцията е съвместна с Районната администрация и възпитаници на 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“. Целта на събитието е учениците да се включат със своето въображение в облагородяването на района. Творбите могат да се видят по ул. „Латинка“ в район „Изгрев“ в София.

Инициативата се организира от Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните по проект „Младежки културни пространства в район „Изгрев“ – мост към по-добро бъдеще“, финансиран по Програма „София – град на младите и активните“ на Столична община.

Снимка: Район „Изгрев“-СО

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ