15 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Втори инвеститор с вложение в индустриална зона „Загоре“

Втори инвеститор подписа предварителен договор за закупуване на парцел и реализиране на инвестиционно намерение в индустриална зона „Загоре“, информират от бизнес поделението край Стара Загора. Вложението е за над 10 млн. лева.

По думите на изпълнителния директор на зоната Радослав Танев, поради засиления интерес в момента се проучват нови терени, с които да се увеличи общата й площ.

Строителните дейности в Индустриална зона „Загоре“ са изцяло завършени и вече има подписан Акт 15.

Първата копка на зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя е на площ от 115 хил. кв. м., разделена на 11 имота и се изгражда съвместно между Община Стара Загора и държавата.

Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион, категорични са от администрацията.

Related Articles

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...

Проф. д-р арх. Тодор Булев представя „София – град на мечтите“ в изложба

В изложбата „София – град на мечтите” проф. д-р арх. Тодор Булев показва своите вече повече от 50-годишни творчески търсения (1974-2024) за градската среда,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ