16 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Включете се в надпреварата за Wienerberger Brick Award 2022

Винербергер ЕООД има удоволствието да покани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция за участие в международния архитектурен конкурс Wienerberger Brick Award 2022.

Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е не само изключително универсален строителен материал, но и модерен и креативен. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура и забележителното ѝ разнообразие от приложения. Wienerberger Brick Award се организира за първи път през 2004 г. Оттогава на всеки две години се откриват и награждават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни произведения от цял свят. Наградният фонд е € 34 000. Следващите награди Brick Award ще се връчат през 2022 година.

Условия за участие за Brick Award 2022

Преобладаващата част на вложените материали да бъде керамика (тухли за основна зидария, фасадни тухли, керемиди, керамични настилки и др.)

Година на завършване на сградата – 2020/2021 г.

Без ограничения във вида строителните работи – ново строителство, пристрояване, реставрация, интересни реконструкции на керамични сгради, специални решения и др.

Всички видове сгради могат да участват: еднофамилни, многофамилни къщи, жилищни сгради, индустриални и обществени сгради, селскостопански обекти и др.

Категориите са както следва:

Усещане у дома, Да живеем заедно, Да работим заедно, Споделени обществени пространства и Нестандартно решение.

Повече за конкурса и регистрация на https://www.wienerberger.bg/Vduhnoveniya/keramicha-arhitektura-brick-award/nadprevarata-za-wienerberger-brick-award-2022-startira.html

 

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ