9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Акценти от съпътстващата програма на Архитектурно-строителна седмица 2022

Интересни форуми и професионални прояви включват дните до края на тазгодишната Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ ЕКСПО и ЕКСПОМЕБЕЛ. Представители на бранша, експерти и посетители могат да вземат участи или да присъстват на проявите от съпътстващата програма на форума.

На 31 март ще се проведе дискусия на тема: „Предизвикателствата пред образованието“ с организатор Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), както и кръгла маса на тема „Търгове по ЗОП и инженеринг в строителството“ с организатори Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП). Продуктите на „Винербергер“ ЕООД ще може да видите на Щанд C7 в Зала 3, като компанията ще представи иновативната си система за зидане Porotherm Profi Dryfix Extra, а „Ксела България“ ЕООД ще направи презентация на тема „Материали и решения за устойчиво строителство”.

Изданието „Ръководство за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения“ ще представи Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС).

1 АПРИЛ

На 1 април е предвидена презентация на тема „Структуриране и финансиране на фамилен бизнес“ с организатор Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ). На щанд D11 в зала 4 на изложението GROHE ще ви предложи запомнящо се дигитално преживяване с VR очила и специални 360° виртуални стаи в своя пътуващ камион, а на 1 април от 13.00 часа компанията ще ви представи най-новите SPA колекции.

В рамките на учебен семинар за проектанти и строителни специалисти на тема „По пътя към нулево-енергийните сгради: Предизвикателства в проектирането и строителството“ фирмите „Винербергер“ и „Алукьонигщал“ ще направят презентации. Предстоят още презентация на Националната компания „Индустриални зони“ и дискусионен форум на тема „Перспективи за развитие на кръговата икономика в строителния сектор в контекста на Зелената сделка“ с организатор Камарата на строителите в България (КСБ).

2 АПРИЛ

На 2 април съпътстващата програма включва фирмени презентации.

Пълната съпътстваща програма на Архитектурно-строителната седмица вижте тук.

Пълната програма на ЕКСПОМЕБЕЛ вижте тук.

Related Articles

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ