17 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Благоустрояват уличната мрежа в Ямбол

Община Ямбол започна подготовката за ремонтните дейности от кръстовището на училище „Христо Смирненски“ до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни /КСУДВ/, където е предвидено изграждане на кръгово кръстовище с четири клона. Това е първият етап от цялостния проект, който стартира на 14 септември (сряда).

В проекта са включени дейности по възстановяване и подобряване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на пътната настилка, осигуряване на условия за безопасност на движението, подмяна на съществуващите бордюри, осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания, изграждане на зони за паркиране на автомобили. Предвижда се още обособяване на двупосочна алея, благоустрояване на тротоарните площи и цялостна подмяна на водопровода и водопроводните отклонения.

Във връзка с ремонтните дейности ще бъде въведена временна организация на движението. Община Ямбол се извинява за неудобствата, които ще бъдат причинени и отправя апел към шофьорите за внимателно преминаване.

Related Articles

МРРБ попълва състава на Съвета за развитие на Югозападен регион за планиране

Министерството на регионалното развитие и благоустройството стартира процедура за избор на представители на икономическия сектор и юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) за общественополезна...

Ограничават движението в тръбата за Бургас на тунел „Траянови врата“

Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението От 20:00 часа във вторник /23 април/ до 6:00 ч. в сряда /24 април/ ще се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ