9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Бизнесът на Квебек търси кадри от цяла Европа

Напредва организацията на форум „Дни на Квебек“ за всички граждани от европейски държави. Той дава шанс за онези, които търсят професионална реализация и опит в единствената френскоговоряща провинция в Северна Америка, Квебек. За първи път събитието ще се състои виртуално, като дава възможност да се включат повече желаещи.

56 фирми от Квебек ще предложат 700 работни позиции на кандидати живущи или произхождащи от страни на ЕС, пространството Шенген или Обединеното кралство. Работните позиции са в различни сектори, като – информационни технологии и комуникации, електроника, преработвателна индустрия, транспорт и други.

Всички, които имат интерес могат да кандидатстват до 22 ноември на сайта Journées Québec. Интервютата за работа ще се осъществяват чрез видеоконферентна връзка от 30 ноември до 5 декември 2020г.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ