13 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Апартаментът на Кари Брадшоу от “Сексът и градът“ приема посетители

Ако сте сред любителите на сериала “Сексът и градът“ или пък искате да изненадате половинката си, защото тя е пленена от приключенията на главните героини в поредицата можете да отскочите до апартамента на една от тях- Кари Брадшоу. Warner Bros и Airbnb старателно са пресъздали апартамента на Кари Брадшоу от кафяв камък, увековечен за първи път в сериала на HBO, в чест на предстоящото продължение, And Just Like That. И всичко това е достъпно за посетители. Черният лаптоп на Кари стои на бюро в ъгъла, с прикрепена бележка с паролата за Wi-Fi. Рафтовете са декорирани с всичко – от чаши за мартини – идеални за приготвяне на космополитън, до книжните издания на библията Vogue. Забележително автентично – точно както е в култовата филмова поредица.

Идва и ред на дрешника. Съвършено пълен с  рокли, палта, блясък и, разбира се… Маноло Бланик. Емблематични модни артикули от сериала като златното колие Carrie, както и пачката от стилистката на костюми Патриша Фийлд, която Брадшоу носи в началните титри, служат като стилни аксесоари готови да се  пробват от всеки.

Да, всичко е достъпно за пробване, защото от продукцията на And Just Like That, Airbnb и студиото Warner Brothers, вярват, че една от основните причини зрителите толкова да обичат сериала, е именно модата.

Това е и причината гостите да бъдат насърчавани да се забавляват, дори могат да си организират персонализиран стил и фотосесия.

Звездата от сериала, Сара Джесика Паркър, приветства посетителите чрез виртуален поздрав, направен в духа на повествованието на героинята, която и донесе световна слава и обичта на милиони. Резервацията за апартамента на Брадшоу вече е отворена, а интересът е зашеметяващ.

И ако не ви се пътува до квартал Челси в Ню Йорк просто последвайте връзката и разгледайте апартамента https://www.instagram.com/p/CV0G2m2Lh8U/?utm_source=ig_web_copy_link

Related Articles

Варна: Акция за почистване на града на 27 април

Община Варна започва серия от кампании за почистването на морската столица. Първата от тях ще се проведе на 27 април, обявиха от администрацията. Акцент...

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ