21 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

Акустиката в интериора – тема на онлайн семинар, планиран за днес

Акустиката в пространствата е не само дизайнерско решение, но и необходимост, както и фактор за безопасни и здравословни помещения.

В съвременните обществени пространства като офиси, детски градини, училища и други, в основата на които е съвместната работа, липсата на внимание към акустиката може да бъде огромен минус за цялостната концепция и за бъдещото ползване. Затова експертите в сферата на публичните сгради работят все по-активно по темата за акустиката.

Знаем ли достатъчно за звуковата хигиена, колко често клиентът мисли за нея и какви решения предлагат инвеститорите и дизайнерите? Отговорите на тези и още свързани въпроси дават специалисти чрез онлайн семинар на 17 септември.

Арх. Андрей Велинов и Георги Милев ще презентират успешни проекти, ще дадат нагледни примери и ще посочат добри практики свързани с интериора, шумоизолацията и акустиката.

Related Articles

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...

Кв. „Изток“ ще е първият в столицата с изцяло ремонтирани тротоари

Започна строителният сезон в почти всички райони в София. Текат ремонти и възстановителни дейности по голяма част от инфраструктурата. В момента освен обновяване на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ