Навигатор Home » Новини » ЦЕЛЕВО Община Габрово с разработка за отоплителна инсталация на спортен комплекс „Христо Ботев“

ЦЕЛЕВО Община Габрово с разработка за отоплителна инсталация на спортен комплекс „Христо Ботев“ 

Залите на спортния комплекс се използват и от най-малките

 

Община Габрово кандидатства пред Министерството на младежта и спорта (ММС) за отпускане на средства за ремонт и изграждане на нова отоплителна инсталация в залите за хандбал и вдигане на тежести в спортен комплекс „Христо Ботев“.

Проектното предложение е на стойност 288 149,72 лв. със срок за изпълнение 8 месеца. Безвъзмездната финансова помощ е 100% и се отпуска по Наредба № 2 на ММС за изграждане, реконструкция и модернизация на спортни обекти и съоръжения – държавна и общинска собственост.

Предвидените строително-монтажни работи включват полагане на топлоизолационна система и подмяна на дограма в корпуса с административната част за треньорите и санитарните помещения. Ще бъдат монтирани изцяло нови електрически инсталации и вентилационни уредби в спортните зали и съблекалните. Отоплителната инсталация в двата корпуса ще бъде преустроена с изграждане на нова тръбна мрежа и отоплителни тела. Заложено е газоснабдяване на цялата сграда с вътрешна разпределителна мрежа.

Спортният комплекс се ползва от над 400 състезатели, като залата за вдигане на тежести обслужва всички лицензирани спортни клубове в Габрово, а залата за хандбал служи за подготовка и официални срещи от „А“ РХГ в периодите, в които зала „Орловец“ домакинства различни спортни прояви.

В момента залите са заети 6 месеца в годината поради ниските температури и липсата на отопление. След реализирането на проекта се предвижда да бъдат ползвани целогодишно.

 

Отговор на ЦЕЛЕВО Община Габрово с разработка за отоплителна инсталация на спортен комплекс „Христо Ботев“

  1. вывоз мусора спб

    Вывоз крупногабаритных отходов. Вывоз строительного мусора контейнерами дешево.
    http://lenmusor.ru/pogruzka.php
    Вновь обострившаяся в городе проблема с вывозом мусора.

     

Добавете коментар