Навигатор Home » Имоти » Хазяите минават на седмичен наем

Хазяите минават на седмичен наем 

16_Naem2

Седмична вноска вместо месечна – това е новата тенденция при наемите, която се наблюдава в последно време. Според експерти, вече все повече собственици, особено в по-големите градове на страната, предпочитат да си получават наема на седмични вноски, отколкото на месечни. Причината е, че така те се чувстват по-спокойни, а и са сигурни, че ще си вземат парите. В същото време специалистите съветват да се обърне повече внимание на източника на доходи на наемателя. Да се взема предвид каква е професията на наемателя, от колко време работи, има ли постоянен трудов договор и т.н. Въпреки че практиката засега се прилага предимно в столицата, тя все още не е набрала достатъчно популярност у нас. Българските наематели гледат по-скоро скептично на идеята, тъй като биха се затруднили всяка седмица да се срещат с наемодателите си. От друга страна пък, собствениците на имоти са на мнение, че седмичният наем позволява да се изгонят некоректните хора от дома им, преди да са се натрупали много задължения. Това би могло да се случи, ако наемодателят е толкова несигурен в своите наематели или пък те са толкова зле финансово, че не могат да съберат парите си за цял наем, уточняват експертите.

2 Коментар към Хазяите минават на седмичен наем

 1. vyvoz musora spb

  Мы знаем, когда Вы в нас уверены, когда убеждены, что Вы выбрали лучших – сотрудничество будет успешным, интересным, взаимовыгодным и продолжительным. Вы получаете качественное и оперативное исполнение заказанной услуги. Вывоз контейнеров, объявления вывоз контейнеров. Наши специалисты ответят на все Ваши вопросы любым удобным для Вас способом. С каждым годом наша компания двигается вперед. http://amusor.ru/demontazh-zdaniya.php

   
 2. вывоз мусора спб

  Высокий профессионализм специалистов каждого звена, ответственное отношение к делу – залог нашего успеха. Компании по сбору и сортировке отходов хотят сэкономить.
  http://lenmusor.ru/tosno.php
  Богатый опыт и высокая квалификация специалистов компании позволяют нам предлагать широкий спектр услуг.

   

Добавете коментар