Устойчив бизнес и тенденции в строителството във фокуса на международно изложение в София

0

Юбилейното 20-о издание на Архитектурно-строителна седмица 2020 ще се проведе от 25 до 28 февруари в София. Международното изложение ще се фокусира върху устойчивия бизнес, тенденциите в строителния бранш, високите технологии, новите материали и визиите за бъдещето.

Интересът, ръстът в сектора и инвестициите в жилищното, офис и индустриалното строителство и изграждането на логистични площи и възможността за представяне на новите продукти пред професионална аудитория налагат създаване на нови тематики и увеличение на площите до 10 000 кв.м“, уточняват организаторите.

Архитектурно-строителна седмица се реализира в тясното партньорство с професионалните организации – Българска асоциация за изолации в строителството, Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие и Проект „Визия за София“.

През 2020 г. форумът обогатява тематичния си профил, отваряйки и четвърта зала за участници в областта на “Сградната автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”. Останалите теми са “Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“.

Архитектурно-строителна седмица 2020 отделя специално място на енергийно-ефективното, екологичното и функционалното проектиране и строителство. Затова ключов е секторът, зает с изолациите в строителството.

На дневен ред ще бъдат и строителството на бъдещето и новите технологии“, отчитат организаторите. Затова и специално място ще бъде отделено на BIM технологиите, софтуера, сградната автоматизация, smart-сградите и строителните системи.

Изложението ще доразвие и обогати съпътстващата си програма с дискусии, научни конференции и кръгли маси, които да събират представителите на държавните и браншовите организации в България, ангажирани със сектор строителство.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си