15 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

С конкурс: Община Пловдив търси инженери

Община Пловдив търси попълнения в кадровия си състав. За целта е обявила конкурс за инженери в дирекция „Строителство и инвестиции“. Вакантните позиции за тези специалисти са две.

Първата е за пътен инженер – старши експерт. Изискването към кандидатите за длъжността е да имат диплома, която е за завършено висше образование в някоя от специалностите в сферата на транспортното строителство. Другото изискване е да имат минимум една година стаж.

Втората позиция е за строителен инженер – отново главен експерт в община Пловдив. Кандидатите също трябва да имат висше образование и поне 2 години стаж по специалността. Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е подбор по документи. Тези кандидати, които преминат успешно началният етап ще бъдат поканени на интервю, уточняват от администрацията в Пловдив.

Related Articles

Започва строителството на граничен пункт „Струмяни-Берово“

Реалното изпълнение на проекта за строителство на граничния пункт „Струмяни-Берово“ между България и Република Северна Македония е вече в ход. Инвестицията е на стойност...

Изграждат Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти в с. Голяма Желязна

В троянското село Голяма Желязна започна строителството на Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти. Инициативата “Шарена Задруга” беше обявена още преди година...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ