Съюзът на архитектите в Русия организира два международни форума

0

Съюзът на архитектите в Русия организира два международни форума “ArchGlass 2020” и “AlumForum 2020”, които ще се проведат в Москва в Технопарк на иновативен център „Сколково” в периода 19-21 май 2020 година.

Събитието се осъществява с подкрепата на Министерството на строителството на Русия, Министерството на промишлеността и търговията на Русия, Комплекса за градска политика и градска сграда на Москва, Московския комитет по архитектура и градоустройство, Руската академия по архитектура и строителни науки, Съюза на стъклените предприятия и Руската алуминиева асоциация.

В програмата са включени следните събития:

  • Изложбена експозиция. Алуминият и стъклото като носещи и ограждащи конструкции на обществени, жилищни и промишлени сгради, в съоръжения за транспортна инфраструктура, в интериора и малките архитектурни форми.
  • Изложба на проекти «Мостове от алуминий. Сега и Напред ». Национален и чуждестранен опит в проектирането и реализацията.
  • Бизнес програма. Актуални въпроси в сферата на дейност от алуминиево и стъкло строителство, нормативна база, иновативни материали и технологии.
  • Състезание „Алуминий в архитектурата“. Национална награда – Гран При.
  • Състезание „Стъкло в архитектурата“. Национална награда – Гран При.
  • Състезание «Дизайн». Интериорни детайли, мебели, лампи, малки архитектурни форми и др.

Срокове за кандидатстване: регистрация – 20 март, подаване на проекти – 1 април 2020 г.

Конкурсната експозиция ще бъде представена на 19-21 май 2020 г. в Москва в технопарка на иновационния център „Сколково“.

Церемония по награждаване – 21 май 2020 г. в технопарк „Сколково“.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си