Спец звено поема малките ремонти на Бургас

0

Ново звено към общинското предприятие „Общински имоти“ ще отговаря за спешните малки ремонти в Бургас, информират от администрацията.
Целта е да се осигури постоянна грижа за отделните елементи на градската среда – тротоари, бордюри, площадки на контейнерите за отпадъци, стълбища, градинска и паркова мебел, фонтани, подлези и пасарелки.
„С това мобилно звено ще можем да реагираме по-бързо, когато става въпрос, например, за ремонт на няколко счупени тротоарни плочи или подмяна на повредена пейка. Така ще можем да решаваме малките, но дразнещи проблеми в кратки срокове и да правим регулярен одит на елементите на градската среда“, каза кметът Николов.
Предстои неговото предложение да бъде гласувано на предстоящото заседание на местния парламент.
Предвижда се в новата структура да работят петима души. Обособяването на новото звено няма да стане чрез назначаване на допълнителни служители, а с преструктуриране на личния състав в общинското предприятие. Сигналите на бургазлии ще стигат до него през дежурната стая в Общината. 24 часа в денонощието жителите на Бургас могат да ги подават на телефонен номер 056 907 218.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си