11 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

НСНИ организира Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“

Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за девети пореден път Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“ под надслов „НОВИЯТ ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ НА ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“.

Събитието ще се проведе на 3 ноември 2023 г. от 9,30ч. в конферентна зала „Черноморие“ на ICCB – Международен Конгресен център Бургас. Конференцията ще се проведе по случай официалния празник на професионалните брокери, който се отбелязва всяка година на 30 октомври.

Очакваме участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, представители на държавни и местни институции, журналисти и медийни партньори. Програмата включва сутрешни дискусионни сесии.

В първия панел фокусът ще бъде върху макроикономическите теми, геополитическите промени и новият модел на мислене и действие за недвижимите имоти, с акценти върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната и последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти.

Във втория дискусионен панел експерти от различни области свързани с недвижимите имоти как трябва да изглежда модерният град и модерния дом, енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя от тенденциите до пазарните стойности.

В рамките на следобедните семинарни сесии гостите на конференцията ще могат да вземат участие в три семинара.

СЕМИНАР 1- Правилата на играта – как да успяваме, когато е трудно и твърде конкурентно?

СЕМИНАР 2 – Настоящето бъдеще и добрият гост AI (изкуствен интелект) в живота и бизнеса

СЕМИНАР 3 – Как да създаваме успешни видео презентации на имоти в youtube?

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти.

Related Articles

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ