Славена Станиславова е родена на 3 май 1982 г. в Шумен. Завършва средното си образование в Техникум по облекло в Шумен през 2000 г. Висшето си образование - „Инженерен дизайн”, получава в Техническия университет - Варна, където се дипломира през 2006 г. с бакалавърска степен. Професионалния си опит е натрупала като дизайнер във фирма, а след това и в архитектурно бюро във Варна. Има син на 2 г. и 6месеца.

Оптимист съм, защото хората все повече се доверяват на специалисти за обзавеждането на домовете си

– Защо избрахте да се реализирате в България?

– Не бих казала, че изобщо е имало дилема дали да остана в България, или да търся реализация извън страната. Просто така ми се стече животът – срещнах любовта, преди да съм завършила образованието си. Може би това е било определящо да не мисля за чужбина.

– С какви проблеми се сблъсквате по време на Вашата работа?

– Нашата професия е свързана с общуване с клиенти. Колкото са различни хората, толкова са различни проблемите, които възникват по време на работата. Има хора, които просто искат да видят визуализирани идеите си, и други, които се доверяват напълно на моя усет за обзавеждане. Моята тайна за успех е да се опитам бързо да стопя леда, за да разбера какво е виждането, усещането за нещата, да спечеля доверието им. Не се налагам, давам съвети, споделям мнение. Но смятам, че след всяка изминала година хората започват да се доверяват на специалисти за обзавеждането на своите домове. Оптимист съм!

– В каква обществена кауза във Вашия град бихте се включили?

– Освен дизайнер, аз съм и майка. Доскоро ми се налагаше да обикалям с бебешка количка и бих казала, че това е едно доста екстремно преживяване, най-трудната част от което е преминаването през подлези. На драго сърце бих се включила с идеи в инициатива за изграждането на безопасни рампи, цветови решения, осветление и т.н. Вярвам, че това някога ще стане, както и че Варна ще си върне титлата „Най-добрият град за живеене в България“.


ПРОЕКТИ


 7_30000Спалня


   7_100067_10003

Детска стая, Варна


7_40003Хол, апартамент Варна


7_стая-момче-юноша

Стая момче – юноша


7_20008

Хол с кухня, апартамент Варна


7_4-Tcsar-Osvoboditel

Визуализация на бул. „Васил Левски“


ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си