15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Поморие: Одобриха проекта за строеж на многофункционална спортна зала

С приемането на държавния бюджет за годината е одобрен проект на Община Поморие за изграждане на мнофункционална спортна зала.

„Къде ще бъде построена тази спортна зала е решение, което ще бъде взето съвместно с поморийци. Щом приключим с проучванията на отделните терени, ще инициираме и обществено обсъждане“, коментират от администрацията в морския град. Единият вариант е на мястото на изгорелия храм „Света Богородица“, където вече са предприети прединвестиционни проучвания. Паралелно с това се проучват и още няколко терена, подходящи за изграждане на подобен спортен обект.

По отношение на другия проект за спортна база – Арена „Чайка“, остава решението строителството да е в района на бившата жп гара в Поморие.

Снимка: Община Поморие

Related Articles

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ