16 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Световноизвестният дизайнер Том Диксън с лекция в УАСГ

Световноизвестният дизайнер Том Диксън ще изнесе лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Събитието е на 15 юни с вход свободен.

Проектите на признатия от цял свят дизайнер са вдъхновение за цялата индустрия. Диксън е известен с иновативния си подход и емоционалното си въздействие върху пространството, а негова запазена марка са уникални осветителни тела, както и продукти за дома, които придават неповторим характер на всяко помещение, коментират от УАСГ.

Брандът на Диксън е популярен в близо 90 страни и има представителства в Лондон, Милано, Хонконг, Ню Йорк, Токио, Шанхай и Ханджоу. Продуктите, които създава са международно признати и оценени заради пионерското използване на материали и техники.

По време на посещението си в УАСГ, Диксън ще сподели своя опит от света на дизайна и ще разкаже за своята визия и творческите си техники за създаване на иновативни и функционални предмети.

Лекцията е организирана от Алекс Ковачев, собственик на студио за интериорен дизайн, Гергана Малкоданска – собственик на шоурум, и УАСГ.

Related Articles

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ