Световни премиери и нови транспортни концепции на TRUCK EXPO 2020

0

От началото на ХХ в. до днес транспортирането с камиони е основен начин за придвижване на стоки и товари. Гъвкавостта на този вид транспорт осигурява развитие и просперитет, които рядко свързваме с товарните превозни средства.

Има едно място в България, където всички сверяват часовниците си в този сектор – международното TRUCK EXPO, организирано от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представител в България.

Тази година изложението ще събере в Пловдив най-новото от автомобилите с инвестиционно предназначение за 2020-та – от тежкотоварните до лекотоварните от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка. Всички ще бъдат от 11-ти до 13-ти юни на територията на Международния панаир. Участници, партньори и гости на изложението ще станат свидетели на световни премиери, най-новите разработки и транспортни концепции, изложби на откритите площи, тест драйв зона, електрическо зареждане на място, VR преживявания, както и на TRUCK TUNING SHOW.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си