Рестарт на строителството на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив

0

След няколко годишно прекъсване на връх женския празник багери влязоха на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Футболният клуб получи наскоро одобрение от Общината и държавата да кандидатства за финансиране от Фонда на фондовете. Това дава надежда, че емблематичното спортно съоръжение ще бъде завършено. Ето официалното изявление на футболния клуб по повод рестарта на строителството:
Уважаеми Ботевисти,
В съответствие с технологичния и времеви график, определен при подписване на договор от 21.02.2019 г. между Възложителя ПФК „Ботев“ АД и Проектанта „ВАМОС“ ООД
Днес, 08.03.2019 г., след подписване на изискуемите документи между ПФК Ботев АД и представители на останалите страни, ангажирани в доизграждането на стадион Христо Ботев – строителен надзор, строител, проектант, стартираха дейности по разчистване на строителния обект във връзка с осигуряване условия за изпълнение на определения в договора обем работа от специалистите по отделните части – част Архитектура , част Конструкции, част Водопровод и канализация, част Електрическа и част ОВК.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си