Навигатор Home » Региони » Ремонтираха предсрочно три подлеза във Враца

Ремонтираха предсрочно три подлеза във Враца 

15-podlezi

Поли ВАСИЛЕВА

Само за един месец завърши обновлението на трите най-важни за движението във Враца подлези, съобщиха от общината. Те се намират при железопътната гара, на бул. „Мито Орозов” и при областната болница „Христо Ботев”. Ремонтът включи изкърпване на стените, таваните и подовите настилки, подмяна на осветлението с енергоспестяващо, отпушване на канализацията и монтиране на нови отводнителни решетки. Камери за видеонаблюдение, свързани с дежурни в общината и полицията, вече следят движението в подлезите. За реновирането на съоръженията са инвестирани 49 000 лв. от бюджета на общината. Местни художници са изрисували исторически и културни забележителности на Враца по стените на подлезите.

2 Коментар към Ремонтираха предсрочно три подлеза във Враца

 1. William Cole

  Това е, за да се информира широката Това е, за да се информира широката общественост, че ние предлагаме заеми за всички физически лица, с лихвен процент от 3% на година. Свържете се с нас днес, за да се прилага. williamcole.loanhome@gmail.com

   
 2. вывоз мусора спб

  Следите за нашими акциями – и вы не пропустите наши самые выгодные предложения. Если Вы хотите работать и развиваться, реализовывать свои идеи на практике, то Вам прямая дорога к нам.
  http://lenmusor.ru/tosno.php
  Вывезем строительный мусор после сноса дома.

   

Добавете коментар