Навигатор Home » Инфраструктура » Ремонтират опасен мост при село Краводер

Ремонтират опасен мост при село Краводер 

17_Most_Kravoder.1

Цвета ИВАНОВА

През първите топли дни започва ремонтът на моста при село Краводер, съобщиха от Областното пътно управление във Враца. Той се намира на главен път Е-79, а по него се откриха дупки с размери над 1 м. Ежедневно по този мост преминават по 1500 тира от и за Дунав мост 2 при Видин.

Първи за рушащия се мост сигнализираха жители на селата Краводер, Ботуня и Главаци. Те дори излязоха на протест срещу бездействието на държавата за опасния участък.

АПИ осигури 700 000 лв. от своя бюджет за възстановяване на съоръжението. Предвижда се изграждане на ново пътно платно, плоча, хидроизолация и нова асфалтова настилка. Ще бъдат подменени ограничителните системи, отводняването, тротоарните блокове. Ремонтът ще обхване участък с дължина 238 м.

Възстановителните работи са възложени на фирма „Пътинженеринг – М” АД, Монтана. Договорът с нея е на стойност 678 767 лв. Строителният надзор е на „Интерконсулт” ЕООД. Срокът за изпълнение на ремонта е 90 дни.

Отговор на Ремонтират опасен мост при село Краводер

  1. VICTORIA EMMANUEL

    заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) да кандидатстват за заем

     

Добавете коментар