Навигатор Home » Региони » РЕКОРД Санираха седеметажен блок в Монтана за 68 дни

РЕКОРД Санираха седеметажен блок в Монтана за 68 дни 

15_sanirane_montana-2

 

Поли ВАСИЛЕВА

Строители поставиха рекорд, като санираха седеметажен блок в Монтана за 68 дни. По договор строителните работи трябваше да бъдат изпълнени за 180 дни.

Така 150 души посрещнаха новата година в обновени домове. Те обитават 49 апартамента във въпросния блок. Направена е нова хидроизолация на покрива на сградата, топлоизолация на фасадата, сменена е цялата дограма. Старите осветителни тела са подменени с нови, енергоспестяващи. Ремонтиран е и хоризонталният водопровод в сутерена. Общата разгъната площ на жилищната сграда е 5086 кв. м.

Тя е четвъртата в града, която вече е санирана по Националната програ15_sanirane_montana-1ма за енергийна ефективност. Пред завършване е санирането на още 6 сгради. Строителните дейности продължават и скоро обновените сгради ще бъдат открити официално. Бързата и качествена работа предизвика нов интерес към Националната програма за енергийна ефективност. Регистрирани са нови 43 сдружения на собственици, които кандидатстват за обновление на своите жилища по програмата.

Отговор на РЕКОРД Санираха седеметажен блок в Монтана за 68 дни

  1. вывоз мусора спб

    Автопарк для различных задач дает возможность не переплачивать за лишнюю грузоподъемность транспорта. Готовность к творческому подходу и решению сложных задач, уважение к клиентам и их свободному времени, высокий уровень организации работ, выполнение заказов в установленный срок – всё это является визитной карточкой нашей компании.
    http://lenmusor.ru/krasnoe-selo.php
    Однако в современное время данная ситуация качественно изменилась в лучшую сторону.

     

Добавете коментар