Раднево става „умен“ град, въвежда облачно видеонаблюдение

0

Раднево става „умен“ град по модел на редица развити градове. Започва дигитализиране в различни области като обществения транспорт, измерването на качеството на въздуха, сметосъбирането, паркирането, сигурността и други. Компания партньор разработи, внедри и поддържа интегрирано решение за наблюдение на възлови места на територията на града чрез системата за облачно видеонаблюдение A1 Video Security.

Тя може да идентифицира регистрационни табели на превозни средства, да отчита броя на хората, които са влезли и излезли от даден обект. Също така дава възможност да се анализира концентрацията на хора в различни точки на определен обект, което е особено полезно за планиране на информационни знаци, които властите да поставят.

Нуждата от повишаване на сигурността на населението е една от основните причини за изграждането на системи за интелигентно видеонаблюдение.

Тя осигурява на служителите от Общината постоянен мониторинг на възлови кръстовища, входно-изходни точки, публични пространства, благодарение на общо 112 камери, разположени на 37 локации на територията на града.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си