17 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

До 10 декември: Ремонтират осветителната система в тунел „Траянови врата“

Въвеждат се ограничения в движението в тунела „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, като трафикът ще е двупосочен в тръбата за столицата, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

За ремонтно-възстановителни работи на осветителната система в съоръжението ще бъде ограничено преминаването в тръбата за Бургас. От АПИ предупреждават, че е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.

След като завършат дейностите в тръбата за Бургас, движението ще се прехвърли двупосочно в нея, за да се ремонтира осветлението в тръбата за столицата. Предвижда се ремонтът на осветителната система в тунел „Траянови врата“ да приключи до 10 декември.

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ