Променят организацията на движение заради изграждащо се кръгово кръстовище

0

САНДАНСКИ

Николай АНТОНОВ

Изграждането на ново кръгово кръстовище налага промяна в организацията на движението в Сандански, информираха от общинската управа. Новият график е във връзка с изпълнение на строително-монтажните работи на обект „Ремонт на ул. „Стефан Стамболов“ в курортния град и ще важи за периода на строителството. От общината уведомяват жителите и гостите на града, че за изпълнението на дейностите по обекта, а именно изграждане на ново кръгово кръстовище между ул. „Тодор Каблешков” и ул. „Стефан Стамболов“, се налага промяна на движението на кръстовището при ул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Тодор Каблешков“. То ще бъде напълно затворено за преминаване, а самото движение ще се осъществява по обходни маршрути, сигнализирани чрез временната организация на движението.

До приключване на строителните работи по обекта при влизане в Сандански от ул. „Тодор Каблешков“ обходният маршрут, по който ще се извършва движението, е вляво по ул. „Бистрица“ към централната част на града и вдясно по ул. „Крайречна“ за излизане в посока Кулата. Движението направо (към ул. „Стефан Стамболов“) е забранено до изграждане на новото съоръжение.

При влизане в Сандански от главен път Е-79 след околовръстния път движението ще се осъществява по ул. „Крайречна“. Достъпни ще бъдат ул. „Панайот Волов“ и търговските и жилищните сгради, разположени преди пресечката с ул. „Тодор Каблешков“ – при движение по ул. „Крайречна“ при кръстовището с ул. „Тодор Каблешков“ – наляво и направо. Движението надясно (към ул. „Стефан Стамболов“) е забранено до изграждане на кръговото кръстовище.

Общинската администрация призовава водачите на МПС да спазват знаците и указателните табели, с които е въведена временната организация на движението с цел спокойното придвижване на всички участници в движението и предотвратяване на инциденти и пътнотранспортни произшествия.

Новата организация на движението е в сила от 28.05.2018 г., когато бе дадено началото на изпълнението на обекта.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си