16 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са „Киряков Архитекти“

Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на проекта присъства и кметът Галина Стоянова.

Спортното съоръжение ще е многофункционално и ще включва колодрум, зали и пространства за различни видове спорт, концертна зала и място за социални прояви и мероприятия. Залата „ще е изключителна не само заради красивата си визия, но и заради удобствата, които ще предлага“, оценяват от Общината. Параметрите на колоездачната писта ще бъдат съгласувани с експерти, притежаващи лиценз за проектиране и изменение на писти за колоездене.

Мнения споделиха и присъстващите архитекти: главният архитект на Община Казанлък Иван Кирчев, бившият главен архитект Николай Николов, архитект Петя Георгиева, архитект Христо Инджов и проектантите – Иван Киряков и Петър Киряков.

Снимка: Община Казанлък

Related Articles

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ