Приемна за граждани организира Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“

Консултира ги безплатно в Световния ден на потребителите

0

Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ отбелязва Световния ден на потребителите -15 март с няколко инициативи в Пловдив.

Провежда ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ за всички, които искат да научат повече за правата си на потребители на стоки и услуги. Гражданите ще получат безплатни съвети при проблеми с търговци, мобилни оператори, фирми за бързи кредити и др през целия ден. Екип от доказани юристи и икономисти ще им предостави индивидуална консултация и правна защита.

Организацията е подготвила и данни от последното проучване на Сдружението за ползването на картите за отстъпки в различните вериги бензиностанции у нас. Гражданите могат да изкажат свое мнение, да поставят конкретни казуси и въпроси по темата и да получат безплатна правна помощ.

Целта на инициативата е да се популяризират Световният ден, правата на българските потребители, да се предоставят полезни информационни материали, да се дадат компетентни съвети на посетителите относно потребителските им права.

Всеки гражданин ще бъде консултиран в Деня на отворените врати в приемната на Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“

на ул. „Скайлер“№ 12 в Пловдив днес до 17 часа.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си