Почивна база, предприятие и апартаменти продава НАП на търг

0

Почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради на бивш завод в Левски, магазин със складови помещения в Бургас са сред най-атрактивните оферти за продажба на търг от НАП-София. До края на годината ще бъдат проведени повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници, съобщават от Приходната агенция. Подготвени са и апартаменти за продажба в София, които също привличат купувачи. Най-много пари ще трябва да броят желаещите да участват в търга за парцел с площ от 13,6 декара в Сапарева баня. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект. Освен със земята, спечелилият търга купувач ще се сдобие и с пет сгради в имота.

Предстои наддаване и за 70 дка земя и построените в парцела 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станция и паркокотелни централи в град Левски.

В бургаския квартал „Меден рудник“ се продава магазин с три склада. Продава се на търг и дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански. На столичния бул. „Витоша“ пък за продан е обявен апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Оценен е първоначално на 313 900 лв., като в офертата влизат също избено и таванско помещение. Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна сграда в столичния квартал „Надежда“ също ще се продава на търг и е оценен на 120 000 лв.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си