Навигатор Home » Интериор и Екстериор » Покана за вълшебни сънища върху висящо легло

Покана за вълшебни сънища върху висящо легло 

20-5

Дизайнът, вдъхновен от красивите хамаци, е подходящ не само за летен курорт, но и за дома         

20-6Визуално интересни, практични, ефектни като решение и подканящи за отмора и релакс – така можем най-общо да опишем дизайнерските висящи легла. Вдъхновени от различните варианти на хамаците, те са неизменна част от всеки тузарски летен курорт, но имат запазено място и в интериора на дома, а защо не и на верандата или градината. Висящо легло е подходящата мебел, която да стане акцент на жилището и да прибави очарователна доза шик в него.

20-1220-1

20-9Освен че е атрактивно, то действа успокояващо и приспивно и сякаш подканя да го споделим. Подобен тип легло е достатъчно необичайно и може да изглежда като каприз в обзавеждането, но същевременно е функционално решение, ако имате скромно пространство, което изисква гъвкави решения за максимално използване.

 

20-720-8

20-3При такова легло изборът от дървен или ратанов материал за изработката, формата, цветовете, плътността на конструкцията, лаковите покрития или други финиши дават неограничени възможности за дизайнерски решения. Затова в много случаи висящата мебел се прави по поръчка и е наистина уникална.

20-2

Висящото легло може да бъде съобразено изцяло с нуждите на човека, който ще го ползва, и да покрие и най-екстравагантните му желания. Затова има модели с вграденото LED осветление или пък музикални тонколони в корпуса на леглото. Какъвто и да е моделът, дизайнерите са вдъхновени да запазят основната функция на висящото легло – да създава усещането за спокойствие и комфорт.

20-1120-4

Добавете коментар