25 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Подготовката на „Архитектурно-строителна седмица“ 2021 г. набира скорост

Иновативен формат на Архитектурно-строителна седмица подготвят организаторите през 2021-а. Тя ще се проведе от 12 до 15 май в Интер Експо Център в столицата.

Освен стриктното спазване на националните и международните здравни изисквания във връзка с Ковид19, са въведени и „Вътрешни правила“, сред които: интелигентно управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, строг контрол при почистването и др.

Форумът ще покаже достиженията в секторите на „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“, „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

Кампанията е в ход и организаторите на изложението са в готовност да отговорят на изискванията за представяне на българския строителен сектор.

 

Related Articles

Започва строителството на граничен пункт „Струмяни-Берово“

Реалното изпълнение на проекта за строителство на граничния пункт „Струмяни-Берово“ между България и Република Северна Македония е вече в ход. Инвестицията е на стойност...

Започва мащабен ремонт на централната градска част на Добрич

Ремонтът на централната градска част на Добрич ще започне в началото на април, обяви кметът Йордан Йорданов. Проектът за пешеходната зона предвижда изграждане ...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ