Петя Петрова, интериорен дизайнер: Най-голямата ми награда е радостта на клиентите от реализирания проект

0
Петя Петрова завършва средното си образование с профил „рисуване” в Горна Оряховица. Дипломира се като магистър - специалност „Инженерен дизайн”, в Техническия университет във Варна.Работи като интериорен дизайнер на свободна практика от 10 години.

Хората вече имат култура относно работата на интериорния дизайнер и отговорностите са ясни

– Защо избрахте да се реализирате в България?

– За щастие, никога не ми се е налагало да бъда поставена в подобна дилема. С много труд и постоянство успях да покажа възможностите си и да изградя стабилна клиентела. Имам възможност да се развивам тук и едва ли бих започнала отначало някъде навън.

– С какви проблеми се сблъсквате по време на Вашата работа?

– Проблемите, които срещам, са свързани основно с реализацията на проекта. Но дори и не мога да ги нарека проблеми, просто са нормални ситуации, които изникват в процеса на изпълнение. С времето изградих методика, която работи успешно, и проблемите са все по-малко. Клиентите вече имат култура относно работата на интериорния дизайнер и отговорностите са ясни. Най-голямата награда са радостта и благодарността на клиентите след реализацията на проекта, това е и най-добрата реклама. Всеки реализиран обект води след себе си поне още трима нови клиенти.

– В каква обществена кауза във Вашия град бихте се включили?

– Много бих искала да подобря интериорната среда в училищата. С удоволствие бих участвала в такъв проект дори и безвъзмездно. Дано да се намерят средства за такава инициатива. Това със сигурност ще повиши интереса на децата към тази институция.


ПРОЕКТИ


7-7 7-17-37-6 7-47-5 7-2

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си