10 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Перфектните ски дестинации за този сезон

Няма категорична оценка кои са най-добрите места за каране на ски и зимна ваканция в Европа, защото това са лични удоволствия. Все пак статистиката отличава определени локации като перфектни. Ето и първенците в класацията за този сезон:

1. Ски Амаде, Австрия

Ски Амаде е мрежа от 25 австрийски ски зони, които взети заедно представляват най-голямото пространство за каране в Европа. Въпросните ски писти се намират южно от Залцбург.

Плюсове: Огромен брой немного големи курорти, разнообразие, перфектно време и безупречни съоръжения.

2. Лез Арк и Ла План, Франция

Френските курорти Лез Арк и Ла План образуват ски пространството Парадиски с общо 425 км писти.

Лез Арк е от типичните френски мегакурорти с всички екстри, за които може да се присетите. Ла План предлага повече уединение по отношение на хотелската база.

Плюсове: Безкрайни, отлично обработени писти. Типична френска кухня. Евтини пакети по 200 евро на човек за спане и ски пас.

3. Мадона ди Кампильо, Италия

Фолгарида и Марилева са перфектните бюджетни локации за каране на ски в италианския скъпарски курорт Мадона ди Кампильо. Двете селища заедно имат писта, която води към лифтовете на Мадона ди Кампильо. Пинцоло, през две планини в трета.

Плюсове: Много живописни маршрути за каране по писти и извън. И много италианска атмосфера.

 

Related Articles

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...

До 15-и май започва ремонтът на Дюлинския проход

До 15-и май ще започне ремонтът на 34 км от III-906 през Дюлинския проход. Трасето, което ще се рехабилитира, е между с. Старо Оряхово...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ