18 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Осма фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Осмата фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ ще бъде открита от председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев на 18 октомври от 13,00 ч. на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК. 

Експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с квадрокоптер (дрон). Те показват знакови съоръжения от пътната, образователната, екологичната инфраструктура в столицата, сред които са новите станции от третата линия на метрото, новоизграденият участък на Софийския околовръстен път, нови сгради на детски градини и училища, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата е посветена на Деня на строителя – Димитровден. До 31 октомври гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Поканени да присъстват са кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, заместник-кметовете на СО, главният архитект на София, общински съветници и др.

Related Articles

Правят ОВОС на жп линията на границата със Северна Македония

За 28 март е насрочено да се направи Оценка за въздействието на околната среда (ОВОС) по проект за модернизация на жп линията Радомир-Кюстендил-Гюешево -...

Строят закрит плувен басейн с минерална вода в Джебел

Закрит плувен басейн с полуолимпийски размери ще има в Джебел. Прогнозната стойност на обществената поръчка за изграждане на съоръжението е 1 735 375 лева...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ