21 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Организират онлайн форум „Домът на бъдещето“

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се проведе онлайн на 16 септември. Професионалисти от различни компании ще дават съвети как да направим „умни“ домовете си. Те ще се изявяват в няколко панела: Зелен дом, Красив дом, Сигурен дом и Достъпен дом.

Събитието ще бъде открито с темите за устойчивост и зелени решения, а ще продължи с представяне на  съвременните възможности за автоматизация на дома. Експерти ще дадат също насоки за  енергийната ефективност на жилищата. Темата за сигурността ще   бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом“, а професионалисти ще дискутират възможностите да защитите дома си.

Панел „Красив дом“  пък събира на кръгла маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор.

Какви са най-търсените имоти и защо недвижимите имоти са една от най-добрите инвестиции ще обясняват брокери и финансисти.

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се излъчи онлайн на 16 септември във фейсбук страниците на няколко интернет платформи. Модератор и водещ на експертните дискусии е Мария Силвестър.

Related Articles

Продават дома на Фреди Меркюри в Лондон

Къщата на Фреди Меркюри, в която певецът изживя последните десет години от живота си, се продава, съобщи агенция "Асошиейтед Прес“, цитирана от БТА. За имота...

Правят ОВОС на жп линията на границата със Северна Македония

За 28 март е насрочено да се направи Оценка за въздействието на околната среда (ОВОС) по проект за модернизация на жп линията Радомир-Кюстендил-Гюешево -...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ