16 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини на Министерство на туризма. Това стана ясно на работна среща на кмета на Благомир Коцев с министъра на туризма Зарица Динкова.

Двата проекта целят създаване на иновативни туристически продукти за представянето на Варна като важен черноморски регион, обясни кметът. Фокус на програмата е насърчаването на икономическия растеж в областта.

На 8 декември кметът Благомир Коцев организира среща с кметовете на общините от Североизточна България, за да се обсъдят общи инвестиционни проекти, включително и в сферата на туризма.

Related Articles

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ