Номинирани обекти в първия конкурс за инвестиция в жилищно строителство „ Real Estate Investment”

Комплекс “Markovo Villas Park“ - инвеститор - „Перформ комерс” ЕООД

0

Markovo Villas Park“ е високо технологично селище, което се намира в полите на Родопите, на 6 км от Пловдив и на 130 км от София. Комплексът разполага с 90 луксозни къщи, обособени в 10 квартала на обща площ от 100 дка. Всяка от къщите има собствен двор и гараж/и. Те се делят на три типа, според различните предпочитания на хората и отговарят на най-високите изисквания.

КЪЩИ Тип А  ВИП къщите са по 480 кв. м. Пред тях се открива удивителна гледка или към полите на Родопите, или панорамен изглед към Пловдив и околността. Обитателите им могат да се радват на открит плувен басейн, хол с трапезария, четири спални, голяма покрита веранда и двоен гараж.

КЪЩИ Тип Б Те са с обща площ 340 кв. м. Разполагат с хол с трапезария, три спални – всяка със санитарен възел и тераса, покрита веранда и гараж.

КЪЩИ Тип В Всяка от къщите е с обща площ 304 кв. м и разполага с хол с трапезария, две спални всяка със санитарен възел и тераса, една детска стая, покрита веранда и гараж.

Качеството на материалите, с които са построени къщите, е на най-високо световно равнище без никакви компромиси. Цялото строителство е с тухла, изолация по тухлени стени с каменна вата Rockwool Fasrock, 3-пластови стъклопакети, алуминиева дограма с плъзгащи системи.

Пътищата в селището ще бъдат асфалтирани с две платна, широки по 3,5 метра, и два тротроара по 1м. за удобство на живущите в него. В бъдеще ще бъде изградено и околовръстното шосе на село Марково, което ще намали значително преминаването на автомобили през селото.

Markovo Villas Park“ предоставя редица допълнителни удобства на терена на комплекса:

  • Кафе бар и ресторант
  • Детска градина
  • Фитнес
  • Супермаркет
  • Автомивка
  • Футболно игрище
  • Баскетболно игрище
  • Тенис корт
  • Собствен гараж
  • 24-часова охрана

 

За инвеститора

Перформ комерс“ ЕООД е част от групата „Перформ груп.“ Тя е международна компания, инвестираща в недвижими имоти в различни държави. Всички фирми в групата са специализирани в изграждането на съвременни селища, жилищни, административни сгради и управление на активи.

Дружество „Перформ комерс“ ЕОО е регистрирано в България през 2005 г. Занимава се със строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, управление на имоти и активи. Компанията е собственост на италианци с голям опит в инвестициите, строителството и управлението.

От 2015 г. до момента екипът на „Перформ комерс“ ЕООД е фокусиран изцяло в изграждането на вилно селище „Markovo Villas Park“ в с. Марково, област Пловдив.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си