Номинирани обекти в първия конкурс за инвестиция в жилищно строителство „ Real Estate Investment”

Жилищен комплекс „Тоскана Резиденс“ - инвеститор „АРХ Ситистрой“ ЕООД

0

Ти си мястото, на което живееш. С избора си на дом ти всъщност избираш онова, за което копнееш.“ Водена от тази максима, компания „АРХ Ситистрой“ ЕООД вдъхва душа във всеки един от комлексите си.

Водеща идея в замисъла и проектирането на „Тоскана Резиденс“ е живущите да се потопят в хармонията и спокойствието, с които китният район „Тоскана“, Италия омагьосва посетителите си. Не е случаен и изборът на мястото, където е разположен комлекса. Той е локализиран в най-слънчевата част на град Пловдив, с впечатляваща гледка към Родопите. Облагородяването в комлекса е в унисон със „зелената Тоскана“, която е въплътена в проекта. Живущите имат възможност да се насладят на богато озеленяване на общите части, пейки за отдих, както и на площадка за Street fitness за всеки любител на спорта. Разбира се, помислено е и за най-малките – за тяхната безопасна и спокойна игра е подсигурена детска площадка. Тя се намира във вътрешния двор на комлекса и до нея няма достъп на превозни средства. За да подходи с внимание към нуждите на всеки, който вижда „Тоскана Резиденс“ не просто като жилище, а като свой дом, инвеститорът предоставя възможност за промени по индивидуален проект. Вътрешното разпределение е гъвкаво и позволява персонализиране.

За Инвеститора:

Арх Ситистрой“ ЕООД е сред лидерите на пазара в гражданското строителство и все повече се утвърждава като водеща строителна фирма за промишлени сгради. Успехът на компанията се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. От основно значение за утвърждаването на фирмата са вниманието и професионализмът, с които висококвалифицираният персонал подхожда към всеки детайл, както и безкомпромисността към качеството на вложените материали. Динамиката в развитието на бизнеса и конкуренцията са стимул за фирмата да надскача собствените си критерии за успешен продукт и да се стреми към все по-високи резултати за индивидуалност, достъпен лукс и естетика. Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД – грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Във всеки проект на компанията е вложена мисъл към опазване на околната среда, грижа за децата и повишаване качеството на живот.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си