Номинирани обекти в първия конкурс за инвестиция в жилищно строителство „ Real Estate Investment”

Жилищен комплекс „Магнолия Резиденс“ - инвеститор „Хъс“ ООД

0

Жилищен комлекс „Магнолия Резиденс“ е нарицателно за шедьовър на лукса и архитектурата. При проектирането на комлекса умело е съчетано безкомпромисно качество, отлична локация, безупреченен стил, задоволяващ най-високите изисквания на крайния потребител. С реализирането на ж.к. „Магнолия Резиденс“, фимата-изпълнител Арх Ситистрой“ ЕООД поставя знаменит почерк и високи критерии за своите колеги в изграждането на луксозно гражданско строителство.

Изборът на местонахождение на комплекса е съборазен, от една страна да се осигури бърз достъп до ключови локации, а от друга – предразполагане на живущите към съграждане на спокоен и уютен дом.

Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, който отговаря на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена. Именно с това комплекс „Магнолия Резиденс” е различен. Уникалността тук е във всеки един детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват прелестната фасада, пленяваща със своите архитектурни детайли, естествен камък и стъкло. Всичко това е подчертано и от премисленият дизайн за нежно осветление.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си