Нискоенергийни къщи от YTONG спестяват разходи за отопление и охлаждане

0

Уникалната за страната програма „Вашият дом” на КСЕЛА България – акцент по време на „Стройко 2014“

Единствената по рода си в България програма за изграждане на еднофамилни къщи – „Вашият дом“ ще бъде представена от лидера в производството на строителни материали КСЕЛА България в рамките на „Стройко 2014”. Специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане се провежда в НДК в периода 26 март – 1 април.

Блокчета, които дишат, не горят, шумо и топлоизолират, създават мечтания дом.С материалите за зидане YTONG extrA+ се изграждат енергоефективни къщи от

програмата «Вашият дом». Еднофамилните жилищни постройки спестяват иначе натоварващите семейния бюджет разходи за отопление през зимата и охлаждане през горещите месеци.

На щанда на КСЕЛА България, разположен точно срещу централния вход на НДК, гостите на Стройко 2014 се запознават с изгодните пакети за качествено, бързо и икономично строителство с YTONG. В рамките на програмата се предлага избор от изключително функционални и атрактивни архитектурни решения в стила на традиционната и модерна българска архитектура.

Новият продукт на фирмата – минерални топлоизолационни плочи Multipor, съчетават

свойства, непостижими от нито един друг изолационен материал. С твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост, топлоизолационната система от ново поколение диша и не се променя във времето.

Клиентите, избрали да построят уютен енергоспестяващ дом, се радват не само на прецизна изработка от внимателно подбрани подизпълнители, но получават и предварително фиксирана цена, без изненади по време на строителния процес.

КСЕЛА България гарантира изграждане на обекта за не повече от 6 месеца – от започването на строителството до Акт 15, само с няколко подписа. Желаещите да се сдобият с комфортна къща спестяват също ценно време, без да бъдат натоварвани с бюрократични препятствия и съгласуване с институции. Правната

документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа.

Повече информация за програмата можете да намерите на www.ytong.bg

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си