14 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

На 16 и 17 септември в София ще се проведе строителен фестивал

Строителен фестивал за производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство, организира BAU Academy на 16и17 септември, по повод Деня на София.

На СТРОЙ ФЕСТ над 40 български и чуждестранни компании ще представят най-новите си продукти, машини и строителни технологии. Акцентите са върху техническото и практическото представяне на технологиите под формата на изложени системни решения, изпитателни и монтажни демонстрации, интерактивности, насочени към инсталатори, инвеститори и строители, архитекти, проектанти, дистрибутори и крайни клиенти, които оборудват функционални и енергоефективни жилища и обекти. На строителния форум ще бъдат представени:

Ефективни, природосъобразни решения за външни стени; керамични блокове с подобрени топлоизолационни свойства; цялостни решения за външни вентилируми фасади и интериорни обшивки; специални хидроизолации за фасади и прозорци; най-новото поколение прозоречни решения в сферата на PVC и алуминиевата дограма; външни ролетни и хоризонтални щори; интериорни дизайнерски покрития; решения за покрива; голямоформатна керемида и покривни прозорци; защита на бордове на плосък и скатев покрив; висококачествени аксесоари за сухо строителство, топлоизолации, скрепителни елементи за тежки конструкции и машини; електроинструменти, иновативни решения за индустрията, подготвени за най-големи натоварвания; предложения за отводняване на сгради, жилищни, обществени и промишлени обекти; канализационни съоръжения и системи, помпени и пречиствателни станции и други.

Related Articles

Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС

На фона на охлаждането на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават да растат. Според Евростат България е на...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ