4 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

На 16 и 17 септември в София ще се проведе строителен фестивал

Строителен фестивал за производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство, организира BAU Academy на 16и17 септември, по повод Деня на София.

На СТРОЙ ФЕСТ над 40 български и чуждестранни компании ще представят най-новите си продукти, машини и строителни технологии. Акцентите са върху техническото и практическото представяне на технологиите под формата на изложени системни решения, изпитателни и монтажни демонстрации, интерактивности, насочени към инсталатори, инвеститори и строители, архитекти, проектанти, дистрибутори и крайни клиенти, които оборудват функционални и енергоефективни жилища и обекти. На строителния форум ще бъдат представени:

Ефективни, природосъобразни решения за външни стени; керамични блокове с подобрени топлоизолационни свойства; цялостни решения за външни вентилируми фасади и интериорни обшивки; специални хидроизолации за фасади и прозорци; най-новото поколение прозоречни решения в сферата на PVC и алуминиевата дограма; външни ролетни и хоризонтални щори; интериорни дизайнерски покрития; решения за покрива; голямоформатна керемида и покривни прозорци; защита на бордове на плосък и скатев покрив; висококачествени аксесоари за сухо строителство, топлоизолации, скрепителни елементи за тежки конструкции и машини; електроинструменти, иновативни решения за индустрията, подготвени за най-големи натоварвания; предложения за отводняване на сгради, жилищни, обществени и промишлени обекти; канализационни съоръжения и системи, помпени и пречиствателни станции и други.

Related Articles

Изграждат пречиствателна станция за отпадъчни води в Петрич

Управителният съвет на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) одобри поетапно финансиране за изграждането на стратегически за Петрич обект...

Ремонтират с до 200 милиона лева студентските общежития

Общежитията на студентите в страната ще се ремонтират с до 200 млн. лв. по програмата за саниране, ремонт и обзавеждане на студентски бази, реши...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ