24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

На 16 и 17 септември в София ще се проведе строителен фестивал

Строителен фестивал за производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство, организира BAU Academy на 16и17 септември, по повод Деня на София.

На СТРОЙ ФЕСТ над 40 български и чуждестранни компании ще представят най-новите си продукти, машини и строителни технологии. Акцентите са върху техническото и практическото представяне на технологиите под формата на изложени системни решения, изпитателни и монтажни демонстрации, интерактивности, насочени към инсталатори, инвеститори и строители, архитекти, проектанти, дистрибутори и крайни клиенти, които оборудват функционални и енергоефективни жилища и обекти. На строителния форум ще бъдат представени:

Ефективни, природосъобразни решения за външни стени; керамични блокове с подобрени топлоизолационни свойства; цялостни решения за външни вентилируми фасади и интериорни обшивки; специални хидроизолации за фасади и прозорци; най-новото поколение прозоречни решения в сферата на PVC и алуминиевата дограма; външни ролетни и хоризонтални щори; интериорни дизайнерски покрития; решения за покрива; голямоформатна керемида и покривни прозорци; защита на бордове на плосък и скатев покрив; висококачествени аксесоари за сухо строителство, топлоизолации, скрепителни елементи за тежки конструкции и машини; електроинструменти, иновативни решения за индустрията, подготвени за най-големи натоварвания; предложения за отводняване на сгради, жилищни, обществени и промишлени обекти; канализационни съоръжения и системи, помпени и пречиствателни станции и други.

Related Articles

Археологическо лято 2024 на крепостта Ряховец край Горна Оряховица

С проучване на обект „Средновековен некропол и селище в източното подградие на Ряховец“ е сложено началото на археологическия сезон в община Горна Оряховица. Обектът...

Показаха новите влакове за столичното метро

Снимки на новите влакове, които ще превозват пътници по линиите на софийското метро, бяха публикувани от чешкия производител Шкода Груп. Компанията показа кадрите от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ