Най-добрите жилищни имоти за продажба в Пловдив на изложба в Цар Симеоновата градина

0

Търсите жилище? Искате да откриете най-доброто на пазара в Пловдив, без да губите излишно време в намиране на оферти и сверяване на цени?

Екипът на „Строителство Имоти“ вече се е погрижил за вас.

От 10 до 23 юни в Цар Симеоновата градина в Пловдив ще може да се запознаете с най-добрите жилищни сгради и комплекси от затворен тип, реализирани в последната една година. Специалната селекция от обекти ще бъде подредена в изложба, която ще   ориентира в изобилието на имотния пазар. Ще видите проектите на най-надеждните и отличаващи се с високо качество в строителството инвестиционни компании. Те са подбрани прецизно по множество професионални критерии, като енергоефективност, локация, среда на живот и др. Има предложения за всеки вкус и джоб – от семпли апартаменти за студенти, домове за млади семейства с всякакви удобства, до ултралуксозни жилища и перспективни имоти с дългосрочна инвестиционна цел. Изложбата предоставя информация за обектите от първа ръка и дава възможност за директни контакти с всеки един от инвеститорите.

Експозицията е част от първия по рода си конкурс за инвестиции в жилищно строителство в Пловдив “Real Еstate Investment” 2019, организиран от „Строителство Имоти“. Той има за цел да отсее най-качествените предложения на имотния пазар в града в полза на решилите да закупят жилище.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си