9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Международната академия на архитектурата очаква проекти за две изложби-конкурси

Международната академия на архитектурата (МAA) обявява две международни изложби, информират от КАБ. Български творци могат да участват в следните форуми :

Изложба-конкурс на архитектурни проекти и реализации

Изложба-конкурс на студентски дипломни проекти

Крайният срок за регистрация, подаване на проекти за двата конкурса и внасяне на такси е 05.10.2020 г. Членове на журито на двете изложби-конкурси са:

1. Юхани Паласмаа (Финландия)

2. Ричард Ингланд (Малта)

3. Чезаре Мария Казати (Италия)

4. Брайън Спенсър (САЩ)

Изложбите ще се проведат в периода 16-27 ноември 2020 г. в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София, България.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония по награждаването на 27 ноември. Те ще получат международни почетни награди, както и лауреатски грамоти от президента на Международната академия на архитектурата – акад. Амедео Скиатарела.

Related Articles

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ